Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

https://t.co/ZsIWXwj0nmhttps://t.co/uUktW9jt6ohttps://t.co/QbSnunprEwhttps://t.co/NcirDUb788https://t.co/NcirDUb788

Best trots op het resultaat: glutenvrije cheesecake met blauwe bessen een frambozen. Met grote dank aan https://t.co/2nvhDZnJLr Lr
Zondag 21 april 11:56

Zie ik jou en je kindje volgende week vrijdag? Delen van het evenement wordt gewaardeerd. ;) https://t.co/yL6DC2RB1W
Dinsdag 26 maart 10:07

https://t.co/0QOk6ongsf
Zaterdag 23 februari 19:09

Volg mij ook op Twitter Volg mij op Twitter
@ReflexLisette

Nieuws

 Mei 2019

 Na een geslaagde informatieavond op 24 april wil ik de informatie met nog meer mensen delen. Daarom 2 nieuwe data: 

 

 

Dinsdag 14 en woensdag 22  mei informatieavond:
GEZONDER EN ENERGIEKER DE ZOMER IN


Op deze avond vertel ik jou:

- hoe belangrijk je darmen zijn voor je gezondheid en je hormoonhuishouding

- hoe je je darmen schoon kunt maken en opruimen, ondersteund door een gezond eetpatroon, kruidenformules en supplementen snel op weg kunt naar een gezondere, betere en natuurlijkere leefstijl.

- hoe ik je daarbij kan ondersteunen: je staat er niet alleen voor

 

Hoe het begon
Ruim 27 jaar geleden wilden mijn man en ik graag zwanger worden. Voordat ik zwanger zou worden wilde ik wel alle ‘troep’ uit mijn lijf. Bijvoorbeeld de resten van jarenlang pilgebruik. Daarom koos ik voor een sapvastenkuur. Dit was indertijd niet heel erg genuanceerd en gebaseerd op de in die tijd geldende normen. Van de ene op de andere dag moest ik over van vast voedsel naar sappen. Eerst een aantal dagen zuurkoolsap, daarna een aantal dagen andere groenten en fruitsappen (alles kant en klaar aangeleverd in 1 pakket). Verder werd geadviseerd om rustig aan te doen en voldoende te slapen. Dat was alles!
Het was zwaar, maar ik heb het volbracht en het leverde me veel op: ik voelde me na de kuur energiek en vooral ook heel schoon van binnen, al was ik tijdens de kuur doodmoe en koste het me moeite alleen op de sapjes te leven. Bovendien werd ik vrij snel daarna zwanger en had een goede zwangerschap en kreeg een gezonde baby.
Twee jaar later weer een kuur en weer het goede gevoel en een snelle zwangerschap.
3 jaar geleden voelde mijn buik vol, had ik overgewicht en allerlei vage klachten. Inmiddels was ik reflexzonetherapeut en had al het nodige geleerd over gezondheid en de darmen hadden mijn interesse omdat veel van mijn klanten met klachten van de darmen bij mij kwamen en ik hen goed kon helpen met reflexologie. Mijn klachten en mijn basic kennis maakten dat ik me ben gaan verdiepen in darmklachten: waar komen ze vandaan, wat is gezonde ontlasting en hoe kan ik met voeding en supplementen de kwaliteit van de darmen en dus van mijn leven verbeteren.
Ik heb mijn levensstijl daarna aangepast en dat heeft me veel gebracht. Heb de opleiding Trainer Hormoonfactor gevolgd, omdat ook je hormoonhuishouding van enorm belang is voor je gezondheid en je energiehuishouding. Hierdoor werd ik me nog bewuster van mijn eigen leefstijl en ‘vage’ klachten. Mijn toch wel weer behoorlijke overgewicht, overgangsklachten, slecht slapen en meerdere ‘vage’ klachten, brachten me terug naar 27 jaar geleden en deden me besluiten toch weer eens goed voor mijn darmen te gaan zorgen, te beginnen met het opschonen en opruimen van mijn darmen.

 

Hoe?
Ik ben gaan zoeken naar een goede, betrouwbare en veilige methode en kwam bij de Detox methode van Innerwave® (eigenlijk een body & mindreset). Na al die jaren zijn er veel nieuwe inzichten in hoe je op een gezonde manier je lichaam kunt ontgiften. Deze methode zorgt voor een goede afbouw van vaste voeding naar de sapfase en bouwt daarna weer rustig op. Daarbij kom je niets aan belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen tekort en hoef je geen honger te leiden door de juiste en goed afgestemde supplementen die erbij horen. Bovendien is darmspoelen een mogelijk onderdeel, wat de ontgifting en reiniging nog dieper doet zijn.

Ik heb deze methode de afgelopen periode gevolgd en het resultaat is verbluffend:
Ik slaap beter en dieper en word uitgeruster wakker.
Ik heb de hele dag meer energie en heb aan het eind van de dag nog energie over om lekker te lezen, die vergadering bij te wonen zonder gapen en gezellig te blijven ????.
Daarnaast straalt mijn huid meer, zijn mijn nagels sterker en mijn haren steviger.
Mijn opgeblazen gevoel is verdwenen.
Ik heb echt geen trek meer in allerlei ongezonde zoetigheden of tussendoorsnacks.
En last but not least: ik ben 10,3 kg aan overtollig gewicht kwijt.

Dit alles heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik dit ook mijn (toekomstige) klanten gun: een energieker en gezonder lijf met schone darmen en een goede start om je hormonen in balans te brengen. Daarom ben ik de cursus Detox coach gaan volgen. Deze rond ik over 2 weken af.
Om mijn kennis met jullie te delen en jullie hetzelfde gevoel en resultaten te laten ervaren ga ik eind april een informatie avond geven. Dus…..

 

Heb jij last van:

- Allerlei ‘vage’ klachten

- Buikklachten
- Spijsverteringsklachten
- Obstipatie
- Diarree
- PMS
- Prikkelbare darm
- Huidproblemen
- Slaapproblemen
- Vermoeidheidsklachten
- overgewicht

 

En wil jij:
- je energieker voelen
- beter slapen
- soepeler naar het toilet
- minder last van je darmen
- een stralende huid
- gewicht verliezen
- verlichting van je ‘vage’ klachten
- ook in de toekomst gezond blijven?
 

Kortom: Het leven weer door je heen voelen stromen zonder klachten, overtollige kilo’s lozen en van binnen en van buiten stralen en zo gezond mogelijk richting de toekomst?

 

Kom dan nu in actie en bereik vóór de zomer je doel. Schrijf je in voor de informatieavond:

GEZONDER EN ENERGIEKER DE ZOMER IN

 

Op deze avond vertel ik jou:
- hoe belangrijk je darmen zijn voor je gezondheid en je hormoonhuishouding
- hoe je je darmen schoon kunt maken en opruimen, ondersteund door een gezond eetpatroon, kruidenformules en supplementen snel op weg kunt naar een gezondere, betere en natuurlijkere leefstijl.
- hoe ik je daarbij kan ondersteunen: je staat er niet alleen voor

 

 

Wanneer: Dinsdag 14 en woensdag 22 mei van 20.00 -21.30 uur

Waar: in principe bij mij in de praktijk/in mijn woonkamer. Bij veel belangstelling wordt het een andere locatie

Kosten: € 5,00 ((hiervoor krijg je koffie/thee, wat lekkers en veel kennis en tips én voor een week aan gezonde recepten mee naar huis)

Opgeven: graag van te voren bij opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of messenger/what’s app of telefonisch (06-30894491)

 

 

 

 

 

 

Februari 2019

Hooikoorts Loesje

 

De temperaturen zijn bovengemiddeld. De natuur reageert hier op. In de media zijn de eerste hooikoortswaarschuwingen alweer te lezen.

Daarom een update van de praktijk: het hooikoortspakket kan weer geboekt worden!

Dit houdt in: 3 wekelijkse behandelingen om je immuunsysteem te versterken, eventueel aangevuld met ooracupunctuur om de behandelingen te ondersteunen en het effect te verduurzamen.

Meer informatie over hooikoorts en meer over de kosten

 

 

Ooracupunctuur

 

 

November 2018

 

 

foto hormonen

 

 

In de afgelopen periode van nu meer dan een jaar, zijn hormonen een steeds belangrijkere rol gaan spelen in mijn praktijk. Daarom heb ik dit jaar de opleiding tot Trainer Hormoonfactor gevolgd en sinds juni dit jaar mag ik mijn Trainer Hormoonfactor noemen.

Als Trainer Hormoonfactor coach ik vrouwen in mijn praktijk met de hormoonfactor methode naar hormonale balans en daarmee naar een fitter, gezonder en blijer leven. Binnenkort komt er een nieuwe website waarop hierover meer te lezen is. Wil je nu vast meer weten, dan kun je telefonisch contact met me opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30894491

Tarieven voor de coaching kun je vinden bij kosten. De coaching valt niet onder de vergoedingen, tenzij ze geintegreerd wordt in de reflexologiebehandelingen.

Wil jij gaan samenwerken met je hormonen en je beter gaan voelen, in plaats van ze van alles wat niet leuk is de schuld te geven? Neem dan contact met me op en maak een afspraak.

Nu tot 31 december een gratis hormonentest en ontvang op basis daarvan inzicht en alvast een aantal tips speciaal voor jou. Wil jij dat? Stuur me dan snel een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik stuur je de test en de spelregels toe.


Logo-Hormoonfactor-Trainer-300x134

 

  

 


 

 

 

 


  •  
  •  

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros