zwanger zwangerschap in verwachting kinderwensZwangere vrouwen vormen een speciale doelgroep in mijn praktijk. Hoe bijzonder is het om zwanger te zijn? In jouw buik groeit een wonder: een nieuw en uniek leven. Een periode om dankbaar voor te zijn en om te koesteren. Je lichaam maakt tijdens de zwangerschap vele veranderingen door. Soms gaat dit gepaard met klachten, zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, oedeem, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, (milde) hoge bloeddruk of beginnende zwangerschapsdiabetes. Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij deze klachten en het helpt je gezondheid te optimaliseren tijdens deze negen maanden.


Tijdens de zwangerschap

De massage van je hoofd, handen en voeten in een rustige sfeer helpt je te ontspannen en zorgt voor momenten van rust voor jou, maar ook voor je baby. Hierdoor maak je tijdens de behandelingen makkelijker contact met je ongeboren kindje. Wanneer je kindje in een stuit ligt of bij een dwarsligging, kan reflexologie er mede voor zorgen dat het kindje naar een normale ligging gaat bewegen. Reflexologie kan ook worden ingezet om de bevalling op te wekken, wanneer je bent uitgerekend.

Tijdens de zwangerschap is alle aandacht gericht op het kindje dat in je groeit, maar vergeet jezelf niet. Gun jezelf de aanraking, aandacht en de veilige sfeer tijdens de massage voor een ontspannend en kalmerend effect. Dus ook als je geen klachten hebt is reflexzonetherapie heerlijk om te ontvangen. Het geeft ontspanning en zorgt dat jij in balans blijft. Daarom heeft Reflexologiepraktijk Lisette naast de klachtenbehandeling bij zwangerschap ook 2 zwangerschap-verwen-pakketten speciaal voor jou! Kijk hiervoor bij kosten.


Na de bevalling

Na de bevalling helpt reflexologie je om lichamelijk en geestelijk weer in balans te komen en voldoende energiek te zijn om die drukke eerste maanden goed door te komen.

Kom jij binnenkort extra genieten en ontspannen tijdens een heerlijke reflexzonemassage? Neem voor meer informatie contact op. Let op: reflexologie is een goede aanvulling maar vervangt nooit de verloskundige, gynaecoloog of ander behandelend arts.

>
× WhatsApp mij