Tibetaanse neuro voetreflexologieBij toepassing van Tibetaanse neuro voetreflexologie wordt gebruik gemaakt van de relatie tussen het zenuwstelsel, de ruggengraat en de voet. Vanuit de ruggengraat gaan de ruggenmergzenuwen door het lichaam en innerveren elk hun eigen specifiek gedeelte van het lichaam.

Als – om wat voor reden dan ook – de ruggengraat iets scheef staat en de wervels dichter bij elkaar staan dan normaal, komen deze ruggenmergzenuwen onder druk te staan. Hierdoor kunnen ze de signalen niet meer goed doorgeven aan het lichaam waardoor klachten ontstaan.

Door het intensief bewerken van de reflexzones van de ruggengraat op de voet kunnen zenuwen die klem zitten worden los gemasseerd. Daarnaast worden alle organen en ook de hersenen intensief meegenomen, waarmee het totale lichaam en ook het zenuwstelsel worden behandeld.

Met Tibetaanse neuro voetreflexologie kunnen ook emotionele problemen worden aangepakt. Tibetaanse neuro voetreflexologie is daarmee een goede en mooie aanvulling op bijvoorbeeld fysiotherapie en ergotherapie. Binnen mijn praktijk zet ik deze vorm dan ook regelmatig met goede resultaten in.

>
× WhatsApp mij