overgang kanker stress allergie Amersfoort Lisette hoofdpijn, migraine, stress, menstruatieklachten, hooikoorts, hoge bloeddruk, bedplassen rugklachten vochtvasthouden spijsverteringsklachten blaas- en nieraandoeningen gewrichts- en spierklachten overgangsklachten huidaandoeningen acneReflexologiemassages om je lichaam weer in evenwicht te brengen waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Op voeten, handen, gezicht en oren zitten reflexzones die in verbinding staan met alle organen, spieren, botten en andere weefsels in je lichaam. Door deze zones te behandelen tijdens een reflexologiemassage, wordt het hele lichaam ondersteund en kan weer in evenwicht komen: homeostase. Een lichaam in balans is een lichaam zonder klachten. Reflexologie ondersteunt en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Reflexzonetherapie kan als natuurgeneeskundige behandeling de reguliere behandelingen ondersteunen en is geschikt voor alle leeftijden.

Bij Reflexologiepraktijk Lisette staat de vrouw van alle leeftijden centraal met de klachten en lichamelijke ongemakken die daarbij horen. Tijdens mijn studie heb ik me verdiept en gespecialiseerd in juist deze klachten. Van jong meisje tot puber, wanneer de hormonen zorgen voor groei van de borsten en een eerste menstruatie. Een volwassen vrouw die een zwangerschap meemaakt en een vrouw die in de overgang komt: in elke fase van het leven van een vrouw moeten lichaam en geest zich aanpassen aan de veranderingen. Het is niet zo vreemd dat vrouwen daar af en toe last van hebben. Reflexzonetherapie kan dan helpen terug in balans te komen. Klachten verminderen of verdwijnen zelfs.


Reflexologie kan worden toegepast bij veel klachten

Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, migraine, stress, menstruatieklachten, hooikoorts, hoge bloeddruk, bedplassen, rugklachten, vocht vasthouden, spijsverteringsklachten, blaas- en nieraandoeningen, gewrichts- en spierklachten, overgangsklachten, maar ook huidaandoeningen en acne.


Meer over reflexologie:

>
× WhatsApp mij