Consulten (prijzen per 1 april 2024)

Eerste/lang consult of

NEI-consult* (duur: 90 minuten)

€   97,50

Vervolgconsult (duur: 60 - 75 minuten) 

€   87,00

Baby's en kinderen tot 12 jaar (duur: max. 45 minuten)

€   55,00

Combi Reflexologie-NEI (duur: 120 minuten, inclusief massage en verslag achteraf)

€ 110,00

Een consult bestaat uit ontvangst met voetenbad en kopje thee, gesprek over klacht en stand van zaken en een behandeling die gericht is op de klacht. Dit kan op verschillende manieren en via verschillende methodes. Deze kiest de therapeut in overleg met de cliënt. 


Gemiddeld zijn  8-12 consulten nodig (afhankelijk van de klacht). Na de intake zal dit besproken worden en gekeken hoe het traject er uit zal zien, wat de verwachtingen zijn en welke inspanningen hiervoor van jou gevraagd worden.  


Indien alleen NEI wordt toegepast zijn doorgaans 3 sessies (met langere tussenpozen) nodig. Vaak is er wel al veel vooruitgang/verandering na een eerste sessie. 


Cursussen:

Cursus Babyreflexologie: 
Leer in 2 bijeenkomsten van anderhalf uur 3 reflexmassages rondom spijsvertering, slapen en welzijn van je kindje. En krijg reflexologie-tips bij veelvoorkomende ongemakken. Inclusief syllabus en flesje massageolie. 
  • 1 op 1 aan huis
  • in een groep (max. 6 baby's)

Prijs op aanvraag

Cursus Babymassage-plus *: 

Leer  in 3 of 5 keer babymassagetechnieken 3 reflexmassages rondom spijsvertering, slapen en welzijn van je kindje. Inclusief syllabus en flesje massageolie. Aangepast aan jouw wensen. 

Aantal samenkomsten en tijden  in overleg afhankelijk van de wensen.

  • 1 op 1 aan huis
  • in een groep (max 6 baby’s). 

Prijs op aanvraag

Cursus anti-stress voetmassage *:

Cursus van 1 dag of2 dagdelen waarin je leert om een ontspannende voetmassage te geven. Inclusief syllabus en flesje essentiële olie.

  • bij 2 personen: aan huis
  • op een nader af te spreken locatie in een groep van minimaal 4 en max 8 personen

Prijs op aanvraag

Zowel op de behandelingen als de cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 


Let op: (*) consulten met * en de cursussen worden niet vergoed. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en polis, kan het zijn dat (een deel) van de behandeling door de  zorgverzekeraar wordt vergoed. Zie hiervoor overzicht vergoedingen zorgverzekeraars 2024 of je polis. Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar. Betaling dient te geschieden per omgaande via een betaalverzoek of per overmaken factuur. Pinnen is niet mogelijk. Facturen kunnen niet worden gesplitst. 

>
× WhatsApp mij