866984210362848

Schrijf je in voor de gratis inspiratiemails

Referenties

Doortastend in de behandeling. Je voelt letterlijk dingen heel goed aan.

W vd G.

Wat ik o.a. van Lisette heb geleerd is mijn spanningen te herkennen en daardoor vallen bepaalde “klachten” op zijn plaats.

Erna

Je hebt me geholpen in de zwangerschap. Door de behandelingen ben ik op mijn benen blijven staan! De behandelingen zijn een grote aanrader als je zwanger bent!!!

Nelieke

Een consult bij Lisette is meer dan een massage. Het brengt ontspanning, maar ook klachtenvermindering. Je krijgt ondersteuning, inzicht in je leefstijl waardoor je verbeteringen als vanzelf gaat invoeren. En voedingsadvies waardoor je tussen de behandelingen door zelf aan het werk kunt om goed voor jezelf te zorgen. Kortom een totaalpakket voor een gezonder, fitter en leuker, happy leven.

Ingrid

Ik heb aan Lisette veel steun, liefde, begrip en de spiegel gekregen het afgelopen coach/behandeltraject. Heerlijke ontspannende massages en goede gesprekken. Wat een fijn mens! Bedankt voor dit traject en we gaan zeker verder.

Paula

Een ontspannende massage, precies wat je nodig hebt. Vertrouwen, persoonlijk, rustgevend. Hier kom je verder mee!!

JP

Reflexologie en Lisette hebben mij inzicht gegeven in mijn lichaam, hormonen en leven. Rust in mijn lichaam, weten waar de ‘zere’ plekken zitten, ontspanning, inzicht in mijn eetpatroon, mijn dagelijks patroon, geleerd om tijden te blokken en dat lukt niet altijd maar ik ben mij er wel bewust van. Meer energie, minder darmklachten, minder opvliegers.

A.v.B.

‘Al een paar keer eerder bij Reflexologiepraktijk Lisette geweest en zelfs nu reflexologie tijdelijk niet mogelijk is, ook deze keer heel fijn geholpen. Lisette denkt mee en is creatief. Telefonisch consult waarin ze goede vragen stelt, advies per mail en uiteindelijk een uur beeldbellen. Bij het beeldbellen duidelijke uitleg en een fijn gesprek, met alle ruimte voor vragen van mijn kant. Het beeldbellen is eenvoudig, veilig en goed te volgen. Heel tevreden en blij met haar hulp!’

M

Via mijn verloskundige, kreeg ik het advies om contact te zoeken met de voetreflexoloog. Maar vanwege de coronacrisis, is het niet mogelijk om haar te bezoeken. Ondanks dat is Lisette bereidt om mij te helpen, kwam zelf het met voorstel om een videoconsult te organiseren. Het contact met videobellen verliep direct goed. Ze nam de tijd om de grepen, het effect ervan uit te leggen. Zodat ik goed kon bepalen of de greep op de juiste manier werd uitgevoerd door mijn zus. Bij maakt ze ook gebruik van ‘ hulp voetjes’ om te verduidelijken, hoe de greep uitgevoerd dient te worden. Tijdens behandeling merkte ik direct reactie van het kindje, maar ook in mijn bekken. Veel tips gekregen die ik ook zelfstandig kan uitvoeren. Ondanks de beperkingen, heeft Lisette mij enorm geholpen, door mogelijkheden te bieden.

W

Bedankt voor je behandeling en de informatie die je geeft! Super kan ik het af en toe weer terug lezen. Merk al wel verschil, iets minder misselijk en na een groot stuk fietsen geen pijn(wat ik eerder wel had). Voel me nu wel heel moe en koud. Je hebt mijn lichaam hard aan het werk gezet, dank daarvoor.

N

Ik wil je even laten weten dat de heup/rug nu al beter voelt met de ooracupunctuurnaaldjes. Normaal kon ik na het stofzuigen, het moest even gebeuren, en daarna eten koken, niet meer lopen maar nu voelt het beter. Ik duik nog wel vroeg mijn bed in straks.

P

Ik heb al jaren erg last van mijn voet vanwege een zenuwbeknelling. Mijn voeten deden over het algemeen erg pijn, ook had ik voor de zoveelste keer mijn andere voet ernstig verzwikt. Nu een aantal maanden en behandelingen verder heb ik echt zoveel minder pijn. Heerlijk! Dank je wel Lissette

Fabienne

Was erg fijn de behandeling ik voel mij in ieder geval een stuk rustiger en dat is sowieso fijn er is wel veel spanning losgelaten. Daarnaast heeft het ook veel oud verdriet naar boven gehaald (gisteravond) wat aangekeken wilde worden.

Angelique, Soest

Bij thuiskomst na behandeling heb ik op de bank een uur geslapen. Daarna zat ik weer ‘goed in mijn lichaam’.
Ik ben nog meer bewuster van wat ik eet. Nu staat alles in dienst van een soepele darmdoorstroming.

Lisa, Amersfoort

Voel me zo fijn na de gezichtsreflexbehandeling. En mijn gezicht lijkt vijf jaar jonger. Kan Lisette niet dichterbij komen wonen? Zo lief iemand.

Anne, Den Haag

× WhatsApp mij