Schrijf je in voor de gratis inspiratiemails

Referenties

‘Al een paar keer eerder bij Reflexologiepraktijk Lisette geweest en zelfs nu reflexologie tijdelijk niet mogelijk is, ook deze keer heel fijn geholpen. Lisette denkt mee en is creatief. Telefonisch consult waarin ze goede vragen stelt, advies per mail en uiteindelijk een uur beeldbellen. Bij het beeldbellen duidelijke uitleg en een fijn gesprek, met alle ruimte voor vragen van mijn kant. Het beeldbellen is eenvoudig, veilig en goed te volgen. Heel tevreden en blij met haar hulp!’

M

Via mijn verloskundige, kreeg ik het advies om contact te zoeken met de voetreflexoloog. Maar vanwege de coronacrisis, is het niet mogelijk om haar te bezoeken. Ondanks dat is Lisette bereidt om mij te helpen, kwam zelf het met voorstel om een videoconsult te organiseren. Het contact met videobellen verliep direct goed. Ze nam de tijd om de grepen, het effect ervan uit te leggen. Zodat ik goed kon bepalen of de greep op de juiste manier werd uitgevoerd door mijn zus. Bij maakt ze ook gebruik van ‘ hulp voetjes’ om te verduidelijken, hoe de greep uitgevoerd dient te worden. Tijdens behandeling merkte ik direct reactie van het kindje, maar ook in mijn bekken. Veel tips gekregen die ik ook zelfstandig kan uitvoeren. Ondanks de beperkingen, heeft Lisette mij enorm geholpen, door mogelijkheden te bieden.

W

Reflexologie en Lisette hebben mij inzicht gegeven in mijn lichaam, hormonen en leven. Rust in mijn lichaam, weten waar de ‘zere’ plekken zitten, ontspanning, inzicht in mijn eetpatroon, mijn dagelijks patroon, geleerd om tijden te blokken en dat lukt niet altijd maar ik ben mij er wel bewust van. Meer energie, minder darmklachten, minder opvliegers.

A.v.B.

Bedankt voor je behandeling en de informatie die je geeft! Super kan ik het af en toe weer terug lezen. Merk al wel verschil, iets minder misselijk en na een groot stuk fietsen geen pijn(wat ik eerder wel had). Voel me nu wel heel moe en koud. Je hebt mijn lichaam hard aan het werk gezet, dank daarvoor.

N

Ik wil je even laten weten dat de heup/rug nu al beter voelt met de ooracupunctuurnaaldjes. Normaal kon ik na het stofzuigen, het moest even gebeuren, en daarna eten koken, niet meer lopen maar nu voelt het beter. Ik duik nog wel vroeg mijn bed in straks.

P

Ik heb al jaren erg last van mijn voet vanwege een zenuwbeknelling. Mijn voeten deden over het algemeen erg pijn, ook had ik voor de zoveelste keer mijn andere voet ernstig verzwikt. Nu een aantal maanden en behandelingen verder heb ik echt zoveel minder pijn. Heerlijk! Dank je wel Lissette

Fabienne

Was erg fijn de behandeling ik voel mij in ieder geval een stuk rustiger en dat is sowieso fijn er is wel veel spanning losgelaten. Daarnaast heeft het ook veel oud verdriet naar boven gehaald (gisteravond) wat aangekeken wilde worden.

Angelique, Soest

Bij thuiskomst na behandeling heb ik op de bank een uur geslapen. Daarna zat ik weer ‘goed in mijn lichaam’.
Ik ben nog meer bewuster van wat ik eet. Nu staat alles in dienst van een soepele darmdoorstroming.

Lisa, Amersfoort

Voel me zo fijn na de gezichtsreflexbehandeling. En mijn gezicht lijkt vijf jaar jonger. Kan Lisette niet dichterbij komen wonen? Zo lief iemand.

Anne, Den Haag

Toen er afgelopen zomer kanker bij mij werd ontdekt en na vele omderzoeken bleek dat ik chemotherapie met bestralingen moest ondergaan, ben ik naar Lisette gegaan. In eerst instantie om even te kunnen ontspannen en te zorgen dat ik weer een beetje kon slapen, dat is gelukt! Tijdens de chemoradiatie (zoals deze therapie wordt genoemd) heeft Lisette mij supergoed geholpen met mijn bloedwaardes hoog te houden en elke week na de chemo gaf ze mij voetreflex wat hielp tegen mijn klachten van de chemo. Door de voetreflex heb ik heel goed mijn behandeling kunnen doorstaan. Lisette, super bedankt daarvoor!

Marjoleine van Voorst

Ik heb er lang over nagedacht om naar Lisette te gaan. Nu denk ik was ik maar eerder gegaan. Ik voel me veel beter, kan meer en slaap beter.

Paola

Een behandeling bij Lisette, daar kom ik echt helemaal van tot rust. Ook het praatje vooraf, voeten in een kalmerend badje en genietend van een kopje thee. Ze neemt echt de tijd voor je. Toen ik Lyme opliep en nog niet wist wat er aan de hand was liep ik met klachten in de rug en later met een aangezichtsverlamming. Ik ben er van overtuigd dat de intensieve behandeling van Lisette een positief resultaat hebben gehad op het herstel. Mijn aangezichtsverlamming is geheel hersteld gelukkig. Lisette, hartelijk dank hiervoor! Nu ik geen echte lichamelijke klachten meer heb kom ik nog wel graag af en toe bij je langs voor een ontspannende massage, want dat is echt heerlijk!

Karin Ruijer

Via via kwam ik bij Lisette terecht. Ik had allerlei vage klachten en blessures bij het hardlopen. Lisette deed een uitgebreide intake en maakte een behandelplan. Nu 5 behandelingen en 6 weken later, voel ik me herboren! Afgelopen zondag liep ik de 7 heuvelen loop, 15K! Lisette is niet alleen erg kundig ook is ze een prettig persoon waarbij ik me snel op mijn gemak voelde.  Lisette dank voor je fijne behandelingen!

Mariette

Ben nu al een aantal weken bij jou in behandeling met voetreflex heb veel klachten door mijn fybromyalgie o.a. Vermoeidheid en pijn….. Ik merk dat ik aanzienlijk meer energie heb en minder pijn geweldig dat dit kan. Voel me ook erg op mijn gemak als ik bij je ben…….Dank je wel Lisette…..

Greetje

Herstellende van een breuk in mijn kuitbeen, gisteren een gezicht en voetreflexmassage gehad. Voel nu al verbetering in mijn been. Wonderlijk wat erna één behandeling al kan gebeuren. Op naar volledig herstel. Ik kom snel weer. Dank je wel Lisette.

Thea van Lier