Chinflex® – een weldaad voor lichaam en geest

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn, deze te verminderen of te verhelpen.


De succesformule van Chinflex®

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massagetechnieken toegepast worden op knieen, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot en ongekende weldaad.


De resultaten

Tijdens een Chinflex® Proffesional massage, die ingezet wordt bij diverse klachten, komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voel je je ongekend ontspannen, fit en vitaal.

>
× WhatsApp mij