Detox Amersfoort Reflexologiepraktijk Lisette

Buiten staat de natuur volop in bloei en wordt het steeds zonniger, lichter en warmer. De mensen om je heen maken daar gretig gebruik van, en trekken eropuit om lekker te gaan hardlopen, bootcampen of fietsen. Maar bij jou moet de voorjaarspret nog landen.

Al tijden voel je je suf en vermoeid, en die spijsverteringsklachten als buikpijn en obstipatie maken het er ook niet beter op. Daarnaast zou je ook nog wel de nodige kilootjes kwijt willen. Je hebt het idee dat je lijf een flinke reset nodig heeft om ook tot bloei te kunnen komen. Geen zorgen: met een detox ga jij straks gezond én met bakken energie de zomermaanden in!

Detox = zuurkoolsapjes en water?

Mijn eerste ervaring met een detox vond ruim 27 jaar geleden plaats – ja, dat bestond toen ook al. Ik wilde graag zwanger worden. Maar ik wilde wél eerst alle troep uit mijn lichaam hebben die zich onder andere had opgehoopt door jarenlang pilgebruik. Een sapvastenkuur leek mij hiervoor de meest logische keuze. Ik zie mijzelf nog lopen met een doos vol flessen met sap. De eerste dagen mocht ik alleen zuurkoolsap, in de dagen erna stonden sappen op basis van andere groenten en fruit op het menu. Ik begon geheel ‘cold turkey’: meteen van vast voedsel naar sappen dus. Verder kreeg ik het advies om het rustig aan te doen en genoeg te slapen. Dat was alles. Ik geef toe: het was zwaar. Maar ik heb het volgehouden, en het heeft me veel gebracht. Zo voelde ik me na de kuur energiek, en heel schoon van binnen. Maar bovendien: ik werd daarna zwanger, en kreeg een gezonde baby. Twee jaar later volgde weer een probleemloze zwangerschap en beviel ik van een kerngezond kind.

Weer een detoxkuur

Vanwege die goede ervaringen hebben detoxkuren mij altijd geïnteresseerd. Toch belandde ik drie jaar geleden op het punt dat ik last had van mijn spijsvertering, overgewicht had en ook nog last had van allerlei vage klachten. Inmiddels werkte ik als reflexzonetherapeut, en had ik veel kennis opgedaan over de relatie tussen de hormonen, darmen en de gezondheid. Ook behandelde en hielp ik een behoorlijk aantal cliënten die met darmklachten kampten. Ik besloot me meer in darmklachten te gaan verdiepen. Met goede voeding en suppletie verbeterde ik de kwaliteit van mijn darmen én van mijn leven. Tijdens de opleiding tot Trainer Hormoonfactor werd ik mij nog eens extra bewust van het belang van gezonde darmen. Zo kan een slechte gezondheid van de darmen niet alleen spijsverteringsklachten tot gevolg hebben, maar ook leiden tot klachten als lusteloosheid, een gebrek aan energie, huidklachten en zelfs depressie. Omdat ik nog steeds last had van overgewicht, een opgeblazen gevoel en andere vage klachten, besloot ik op te pakken waar ik 27 jaar geleden mee begon: een detox!

Detox 2.0: hoe deed ik dat?

In de tussentijd zijn er natuurlijk veel nieuwe inzichten omtrent detoxen opgedaan. Ik ging op zoek naar een goede en veilige methode, en kwam uit bij de Detox-methode van Innerwave. Dit is een methode waarmee je op een gezonde manier je lichaam kunt ontgiften. De kuur bestaat uit drie verschillende fases: een voorbereidende fase, een sapfase, een kuurfase en een opbouwfase. Hierdoor word je stapje voor stapje begeleid bij een goede afbouw van vaste voeding naar de sapfase, en bouw je daarna weer rustig op. Ook kom je niets tekort wat betreft belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen, doordat je de juiste supplementen gebruikt tijdens de hele periode. Geen honger lijden dus. Mijn resultaten na de kuur? Ik slaap beter en dieper, en sta uitgerust op. De héle dag heb ik veel energie, straalt mijn huid en heb ik geen opgeblazen gevoel. Ook heb ik geen trek in allerlei zoetigheden en tussendoortjes. En last but not least: ik raakte meer dan 10 kilo kwijt!

Heb jij last van…    

 • buikklachten?
 • spijsverteringsklachten?
 • obstipatie?
 • diarree?
 • PMS?
 • een prikkelbare darm?
 • huidproblemen?

En wil jij…

 • je energieker voelen?
 • beter slapen?
 • een betere stoelgang?
 • gewicht verliezen?
 • een stralende huid?
 • af van je vage klachten?
 • ook in de toekomst gezond blijven?

Volg dan een detoxkuur en ga fit en energiek de zomer in!

Voor jou!

Deze mooie resultaten gun ik jou natuurlijk ook! Inmiddels ben ik zelf detoxcoach en kan ik jou begeleiden bij de Innerwave methode. Je krijgt een op maat gemaakte coaching, die rekening houdt met jouw basisconditie, gezondheid en doelen. Wat kilo’s kwijtraken, van je spijsverteringsklachten afkomen en meer energie hebben bijvoorbeeld. Het is het fijnst als je het tijdens de detox rustig aan kunt doen. Dat betekent niet dat je de kuur niet kunt volgen als je gewoon moet werken hoor. Tijdens mijn eigen kuur heb ik zelf ook gewoon doorgewerkt. Maar 17 uur per dag werken en heel lange dagen draaien zou ik je wél willen afraden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de sapjes af te wisselen met een smoothie, of met een heel lichte vaste maaltijd. Op die manier voorkom je dat je slap wordt, en kun je het goed volhouden.

Als je kiest voor een kuur met coaching, geef ik je advies over welke manier van kuren het beste bij jou past. Daarnaast kan ik je ook nog extra ondersteunen met massages die perfect aansluiten bij de fase waarin je in de kuur bent. Het leven is te kort om last te hebben van vage klachten en overtollige kilo’s. Tijd om deze achter je laten, en weer van binnen én buiten te stralen en de energie weer door je heen voelen stromen! Kortom: kom nu in actie en bereik nog vóór de zomer je doel met een detox! Je staat er niet alleen voor; ik sleep je erdoorheen! En heb je inmiddels je doel bereikt met de detox? Dan wil je natuurlijk ook een gezonde en natuurlijke leefstijl blijven handhaven. Ik kan je helpen bij het oppakken van een gezond eetpatroon. Zo wordt jij goed op de gezonde weg geholpen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
× WhatsApp mij