balans bewaren

In deze vreemde tijd is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen. Want een uitgerust en gezond lichaam en evenwichtige geest is van onschatbare waarde! Het kan goed zijn dat je je voorneemt in het nieuwe jaar goed (of beter) voor jezelf te gaan zorgen.

Maar wat dat precies inhoudt, goede zelfzorg, dat kan van persoon tot persoon verschillen. Je bewust zijn van jouw behoeftes op dat gebied is dan ook erg belangrijk. Wanneer je weet wat jij nodig hebt voor een goedebalans in je leven, kun je ook de stappen zetten om dat te bewerkstelligen.

Een stuk bewuster                                                                                                           Gelukkig zijn veel mensen daar tegenwoordig een stuk bewuster mee bezig. In mijn praktijk begeleid ik momenteel veel vrouwelijke ondernemers die vol met energie zitten, een goed bedrijf hebben staan, dit enorm goed in de markt zetten, maar ook graag de energie willen behouden de toekomst in. Niet alleen om goed voor hun bedrijf te kunnen zorgen, maar ook voor hun eigen lichamelijke welzijn.

Balans behouden                                                                                                            Want als je goed zorgt voor dat fysieke stuk, dan kun je ook mentaal de kracht behouden om op een sprankelende manier voor je passie te blijven gaan en niet op te branden. Daar ondersteun ik ze graag bij. Dat doe ik door de vrouwen inzage te geven in een stukje functioneren van het lijf, onderzoeken waar zwakkere plekken of blokkades liggen die opgelost kunnen worden. Maar ook hebben we aandacht voor de werking van leefstijl, voeding en beweging. Door te leren voelen wat hun fysieke, emotionele en mentale behoeften zijn, kunnen ze goed voor zichzelf zorgen en balans behouden!

– Dit artikel is eerder verschenen in ForYou Magazine 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
× WhatsApp mij