Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zwangerschap

zwangerebuikZwangere vrouwen vormen een speciale doelgroep in mijn praktijk. Hoe bijzonder is het om zwanger te zijn? In jouw buik groeit een wonder: een nieuw en uniek leven. Een periode om dankbaar voor te zijn en om te koesteren. Je lichaam maakt tijdens de zwangerschap vele veranderingen door. Soms gaat dit gepaard met klachten, zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, oedeem, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, (milde) hoge bloeddruk of beginnende zwangerschapsdiabetes. Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij deze klachten en het helpt je gezondheid te optimaliseren tijdens deze negen maanden.

 

De massage van je hoofd, handen en voeten in een rustige sfeer helpt je te ontspannen en zorgt voor momenten van rust voor jou, maar ook voor je baby. Hierdoor maak je tijdens de behandelingen makkelijker contact met je ongeboren kindje. Wanneer je kindje in een stuit ligt of bij een dwarsligging, kan reflexologie er mede voor zorgen dat het kindje naar een normale ligging gaat bewegen.

Reflexologie kan ook worden ingezet om de bevalling op te wekken, wanneer je bent uitgerekend.

 

Na de bevalling helpt reflexologie je om lichamelijk en geestelijk weer in balans te komen en voldoende energiek te zijn om die drukke eerste maanden goed door te komen.

 

Tijdens de zwangerschap is alle aandacht gericht op het kindje dat in je groeit, maar vergeet jezelf niet. Gun jezelf de aanraking, aandacht en de veilige sfeer tijdens de massage voor een ontspannend en kalmerend effect. Dus ook als je geen klachten hebt is reflexzonetherapie heerlijk om te ontvangen. Het geeft ontspanning en zorgt dat jij in balans blijft. Daarom heeft Reflexologiepraktijk Lisette naast de klachtenbehandeling bij zwangerschap ook 2 zwangerschap-verwen-pakketten speciaal voor jou! Kijk hiervoor bij kosten.

 

Kom jij binnenkort extra genieten en ontspannen tijdens een heerlijke reflexzonemassage?

Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

 

Let op: reflexologie is een goede aanvulling maar vervangt nooit de verloskundige, gynaecoloog of ander behandelend arts.

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros