Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Over de praktijk

overpraktijkReflexzonetherapie is een holistische therapie waarbij door het behandelen van de reflexzones op de voeten en/of het gezicht lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten behandeld worden. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende soorten reflexologietechnieken. Afhankelijk van wat nodig is, zet ik deze in tijdens het behandeltraject.

 

Reflexologie kan worden toegepast bij veel klachten. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, migraine, stress, menstruatieklachten, hooikoorts, hoge bloeddruk, bedplassen, rugklachten, vocht vasthouden, spijsverteringsklachten, blaas- en nieraandoeningen, gewrichts- en spierklachten, overgangsklachten, maar ook huidaandoeningen en acne.

 

Inmiddels ben ik verregaand gespecialiseerd in alle klachten rondom de vrouw. Of het nu gaat om menstruatieklachten, een kinderwens, klachten tijdens of na de zwangerschap of in de menopauze, reflexologie kan hierbij helpen. In de linkerkolom lees je per onderwerp hier meer over.

 

 

Logo-Hormoonfactor-Trainer-300x134 Coaching

Sinds juni 2018 ben ik, naast reflexzonetherapeut ook gediplomeerd Trainer Hormoonfactor. Als Trainer Hormoonfactor coach ik vrouwen in mijn praktijk met de hormoonfactor methode naar hormonale balans en daarmee naar een fitter, gezonder en blijer leven. Binnenkort komt er een nieuwe website waarop hierover meer te lezen is. Wil je nu vast meer weten, dan kun je telefonisch contact met me opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30894491

 

Mijn visie

Ik geloof dat lichaam en geest altijd samenwerken. Wanneer een van de twee uit balans (verstoord) is dan raakt dat de ander. Daarom vind ik dat goed zorgen voor jezelf een totaal omvat, een totaal van voeding, leefstijl, bewegen, stressbeperking en mindset.

 

Praktische informatie

Consulten zijn op afspraak en zijn mogelijk overdag van maandag t/m donderdag en zaterdag. In de avond op maandag en donderdag tussen 19.30 en 22.00 uur. Tijdens behandelingen is het niet mogelijk de telefoon te beantwoorden. Als je dan een boodschap inspreekt en je telefoonnummer achterlaat, bel ik zo snel mogelijk terug.

 

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30894491

 

Duur van de therapie

Afhankelijk van de vraag en/of klacht van de cliënt zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Voor nadere uitleg over de verschillende behandelingen, zie de kolom links. Behandelingen duren gemiddeld één uur. Voor kinderen wat korter, ongeveer drie kwartier afhankelijk van wat ze aankunnen. Bij acute klachten, zoals sportblessures, kan het effect na één behandeling zeer duidelijk merkbaar zijn en is dit soms zelfs voldoende.

 

Mogelijke reacties na behandeling:

  • - Meer urine, donkerder van kleur en/of sterker van geur
  • - Meer ontlasting, ontlasting van andere samenstelling die eventueel ook anders ruikt
  • - In het begin verergering van de klacht(en)
  • - Vermoeidheid
  • - Meer rust en ontspanning, beter slapen, maar ook soms meer dromen.
  •  

Over mijzelf

lisettetiggelaven

Ongeveer 15 jaar geleden maakte ik kennis met voetreflextherapie. Vanaf dat moment ging ik me steeds meer verwonderen over hoe ons lichaam in staat is zichzelf in balans te houden (homeostase) als we goed voor onszelf zorgen. Als er toch een verstoring ontstaat, kan het soms voldoende zijn het lichaam een duwtje in de goede richting te geven met reflexzonetherapie. Door de goede resultaten van deze therapie bij mijn eigen klachten, besloot ik zelf  opleidingen te gaan volgen om reflexzonetherapeut te worden. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd voetreflextherapeute en heb mijn eigen praktijk. Tijdens en na de opleiding heb ik bij- en nascholing gevolgd en houd via verschillende vormen van onderwijs en literatuurstudie mijn kennis op peil.

 

 

Missie

 

 

Het is mijn missie zoveel mogelijk vrouwen helpen goed voor zichzelf te zorgen zodat ze energieker, gezonder en blijer in het leven staan en er voor anderen zijn.

 

 

 

 

Opleidingen/bijscholingen:

    - Voetreflextherapie (School voor voetreflexologie)
    - Voetreflexplus™ (Total Health) met de specialisaties: Chinflex® Professional,
       Zwangerschapsreflexologie, Vrouwenklachten

    - HBO Medische vakken conform PLATO
    - Gezichtsreflexologie 1, 2, 3, 4 en 5 (Lone Sørensen)
    - Tibetaanse Neuro Voetreflex I/Praxis Vertebralis I (Lone Sørensen)
    - Tibetaanse Neuro Voetreflex II/Praxis Vertebralis II (Lone Sørensen)

     - Koreaanse Neuro Handreflexologie (Lone Sørensen)

     - 4 Lagen Reflexologie Voetendag 1 (Mieke Stoltenborg)
    - Master Oncoreflex®

     -  Reflexology for women's health, a holistic perspective (Hagar Basis)
    - Babyreflexologie

     - Reflexology and infantile colic (Reflexologie bij baby's met darmklachten)
    - Training stervensbegeleiding en rouwverwerking
    - Meridiaan palpatie en diagnostiek

    - Orthomoleculaire voeding en parasitologie

    - TCM Voedingstherapie voor milt en maag

    - Oorreflexologie/ooracupunctuur: basis, verdieping en wervelkolom

    - Trainer Hormoonfactor

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros