Magnesium Challenge: 29 mei t/m 12 juni

Welkom op deze pagina waar ik je alles ga vertellen over de Magnesium Challenge

Doel:

Zelf heb ik het effect van magnesium al lang geleden ervaren en dat heeft ertoe geleid dat ik de cursus Magnesium consulent ben gaan volgen. In de praktijk merk ik dagelijks het resultaat van alleen al het voetenbad bij aanvang van het consult. Daarnaast zijn er veel cliënten die baat hebben bij extra magnesium. Daarom is het doel van de Magnesium Challenge is om je op een intensieve manier te laten ervaren wat magnesium voor JOU kan doen.

Enkele ervaringen van cliënten: "Ik merkte nadat ik het voor het eerst gebruikte vooral rust in m’n hoofd kreeg en er heel diep van ging slapen. Daarnaast merkte ik ook dat met name spieren soepeler werden. Als ik het een tijdje niet slik voel ik me meer gespannen. Deze positieve effecten maken dat ik het eigenlijk vrijwel dagelijks slik of een voetenbadje neem."

"N.a.v. mijn klachten, rusteloos gevoel in mijn benen en kramp, ben ik op jouw advies magnesium gaan gebruiken. Hierna heb ik geen last meer en slik ik het nog steeds met af en toe een voetenbadje."

"Allereerst slaap ik beter, en ik val ook makkelijker in slaap sinds ik de magnesium druppels gebruik. Daarnaast heb ik minder spierspanning in mijn hele lijf. En als ik 2x in de week een voetenbad neem, dan is dat een extra en bewust moment om even stil te zitten en te relaxen. En daarna slaap ik extra lekker!"

Hoe ziet de Magnesium Challenge er uit?

Tijdens de challenge ga je 14 dagen elke dag extra magnesium gebruiken. Na inschrijving en betaling ontvang je van mij voorafgaand aan de challenge een Zechsal Challenge pakket met daarin 3 producten:
    -Pot 750 gram badkristallen
    -1 tube sportgel
    -1 tube body cream
Bij dat pakket ontvang je instructies voor het gebruik tijdens de challenge en extra informatie over de producten.
Elke dag ontvang je van mij een mail met daarin extra informatie over magnesium en tips over het gebruik en meer.  Tijdens de challenge kun je mij via Whatsapp bereiken voor vragen over het gebruik, of dingen die je tegenkomt. Op 12 juni zal ik een webinar geven waarin ik extra (massage)tips en informatie geef, vragen gesteld mogen worden en ervaringen gedeeld. Uiteraard bespreken we dan ook hoe nu verder. Dit webinar wordt opgenomen en kun je later terugkijken als je geen tijd hebt om er live bij te zijn. Je mist dan wel de mogelijkheid tot vragen stellen!

Investering:

Tijd: Van 29 mei tot en met 12 juni

Op dagen dat je een voetenbad neemt  mag je rekenen op 20 tot 30 minuten van je tijd, op een moment dat het voor jou past. De overige dagen is je tijdsinvestering een enkele minuut.

Kosten: € 44,00 (incl. BTW) per pakket. Deze kunnen op vooraf afgesproken moment bij mij worden afgehaald. Voor wie ver weg woont: opsturen kan tegen verzendkosten. Naast de artikelen, de mails en het afsluitende webinar, ben ik er voor je vragen en antwoorden via Whatsapp. Bovendien krijg je aan het eind een PDF om te bewaren, met daarop alle tips en informatie die we in de challenge hebben gedeeld en de antwoorden op de vragen die onderweg zijn voorbij gekomen.

Extra info:

Meedoen tijdens zwangerschap: dat mag zeker, het is juist goed om dan frequent extra magnesium te gebruiken: de behoefte aan magnesium is dan 20 tot 40% hoger dan normaal!

Meedoen als ik medicijnen gebruik? Zeker kan dat. Veel medicijnen zijn magnesiumrovers en is dan goed om dagelijks extra magnesium te gebruiken. Het si wel verstandig om er enige tijd tussen te laten. Als je een uur aanhoudt tussen inname van medicijnen en het gebruik van Zechsal (vooral bij het voetenbad, omdat je dan een boost aan magnesium binnenkrijgt) is de kans op interferentie minimaal en is het veilig om mee te doen. Bij twijfel: raadpleeg je arts!! 

NB: De challenge biedt GEEN medische adviezen en de challenge is niet bedoeld ter vervanging van medicatie of medische begeleiding. 

Doe je mee en ga jij ontspannen en vol energie de zomermaand juni in?

Inschrijven kan hieronder:

>
× WhatsApp mij