Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De vrouw

vrouwBij Reflexologiepraktijk Lisette staat de vrouw van alle leeftijden centraal met de klachten en lichamelijke ongemakken die daarbij horen. Tijdens mijn studie heb ik me verdiept en gespecialiseerd in juist deze klachten.

 

Van jong meisje tot puber, wanneer de hormonen zorgen voor groei van de borsten en een eerste menstruatie. Een volwassen vrouw die een zwangerschap meemaakt en een vrouw die in de overgang komt: in elke fase van het leven van een vrouw moeten lichaam en geest zich aanpassen aan de veranderingen. Het is niet zo vreemd dat vrouwen daar af en toe last van hebben. Reflexzonetherapie kan dan helpen terug in balans te komen. Klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

 

Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende klachten:
- menstruatiestoornissen: heftige menstruatie onregelmatige menstruatie of

  uitblijven van de menstruatie,
- premenstrueel syndroom (PMS),
- pijn rondom de menstruatie
- zwangerschapsklachten (zie ook zwangerschap)
- stemmingswisselingen,
- hoofdpijn
- overgangsklachten als opvliegers, slapeloosheid, depressiviteit/
depressieve gevoelens, stemmingswisselingen,

  haaruitval, vermoeidheid.

 

Herken je (een deel van) bovenstaande of heb je andere klachten? Neem gerust vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.


 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros