Vergroot jouw expertise in Zwangerschapsreflexologie met onze Lesdag “Casuïstiek zwangerschapsreflexologie”.

Ben jij een zwangerschapsreflexoloog die klaar is om dieper in te gaan op de complexe wereld van zwangerschapsreflexologie? Dan is onze Lesdag Casuïstiek Zwangerschap speciaal voor jou ontworpen!
Op deze praktisch ingerichte dag gaan we samen kijken naar verschillende cases rondom zwangerschapsreflexologie. Lisette zal een aantal cases presenteren, maar we bieden jou ook de unieke gelegenheid om je eigen cases naar voren te brengen. Samen met mede-professionals duiken we dieper in de vraagstukken die zwangerschapsreflexologie met zich meebrengt.
We vragen jou vriendelijk om vooraf 1 of 2 cases voor te bereiden op basis van je praktijkervaring of kennis n.a.v. de scholing zwangerschapsreflexologie. Op de dag zelf gaan we intensief met deze gevallen aan de slag, waardoor je waardevolle inzichten en oplossingen zult ontdekken die jouw expertise naar een hoger niveau tillen.
De dag is onderdeel van de opleiding Fertiliteits- en zwangerschapsreflexologie: “Van kinderwens tot bewust moederschap.”

Praktische informatie:
-     Datum: 1 december 2023
-     Kosten: €150,-
-     Kleine groepen: We houden bewust kleine groepen (max. 12 deelnemers per dag) om persoonlijke aandacht en interactie        te bevorderen.
-    VNRT-accreditatie: Accreditatie is aangevraagd bij de VNRT, wat betekent dat je deze kunt laten meetellen voor jouw               professionele ontwikkeling.
-    Locatie: We ontvangen je graag bij het sfeervolle Stichting sociaal-cultureel Willibrordcentrum in Heeswijk, waar alle               faciliteiten aanwezig zijn voor een inspirerende dag.

Mis deze unieke kans niet om je kennis te verdiepen en jezelf verder te ontwikkelen in de wereld van zwangerschapsreflexologie.
Schrijf je nu gemakkelijk in via onderstaand formulier. Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Door je in te schrijven, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden Mocht je deze voorwaarden nog niet hebben gelezen, dan kun je ze vinden op onze website (blauwe balk onderin).
Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bereik ons via e-mail (info@reflexologiepraktijklisette.nl) of telefonisch op 06-30894491.

Sluit je aan bij andere experts in het veld en geef jouw praktijk een extra boost! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven. Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

[activecampaign]
>
× WhatsApp mij