Ontdek en perfectioneer jouw grepen en technieken tijdens de Terugkomdag Grepen en Technieken - een unieke praktijkdag voor de ervaren fertiliteit- en zwangerschapsreflexoloog!

Welkom bij de Terugkomdag Grepen en Technieken, een exclusieve cursus georganiseerd door de opleiding Bewust Moederschap. Als expert in fertiliteit- en zwangerschapsreflexologie, heb je in het verleden een specialisatiecursus gevolgd bij gerenommeerde trainers zoals Carla Huis in 't Veld, Wendy van der Pas en/of Leonie Verhulst. Je hebt al vele cliënten geholpen en ziet het belang van voortdurende groei en ontwikkeling in jouw vakgebied.

Deze dag is speciaal ontworpen om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de puntjes op de i te zetten voor jouw grepen en technieken. Samen met andere gepassioneerde fertiliteit- en zwangerschapsreflexologen gaan we praktisch aan de slag. We zullen ervaringen delen, herontdekken en opnieuw oefenen wat we in de praktijk hebben geleerd.

Wat kun je verwachten tijdens deze heerlijke praktijkdag? Een inspirerende en informele setting waarin er volop ruimte is voor eigen inbreng. Je krijgt de gelegenheid om jouw vragen te stellen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde professionals. Dit is jouw kans om jouw expertise verder te verdiepen en te versterken.

Praktische informatie:
- Datum: 29-11-2024
- Kosten: €150,-
- Kleine groepen: We houden de groepen bewust klein (max. 12 deelnemers per dag) om persoonlijke aandacht en interactie      te bevorderen.
- VNRT-accreditatie: We hebben accreditatie aangevraagd bij de VNRT, zodat je deze waardevolle dag kunt laten meetellen      voor jouw professionele ontwikkeling.
- Locatie: We ontvangen je graag bij het sfeervolle Stichting sociaal-cultureel Willibrordcentrum in Heeswijk, waar alle               faciliteiten aanwezig zijn voor een inspirerende dag.

Inschrijven kan nu gemakkelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Let op, er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Door je in te schrijven, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken via e-mail (info@reflexologiepraktijklisette.nl) of telefonisch op 06-30894491.

Versterk jouw passie voor fertiliteit- en zwangerschapsreflexologie tijdens deze Terugkomdag Grepen en Technieken. Sluit je aan bij andere experts in het veld en geef jouw praktijk een extra boost! Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven. Tot binnenkort!

Warme groet,


 Tiggelaven

>
× WhatsApp mij