Verdiep je expertise: Bijscholing Hormonen en reflexologie

Ben jij een gepassioneerde reflexzonetherapeut die streeft naar voortdurende groei en ontwikkeling? Ontdek de unieke kans om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te verrijken met onze baanbrekende bijscholing: Hormonen: De Balans in je Leven.
Deze bijscholing is speciaal ontworpen voor reflexzonetherapeuten die hun begrip van hormonen willen verdiepen en de impact ervan op fertiliteit en zwangerschap willen ontrafelen.

Waarom deze bijscholing?

In de reis naar zwangerschap spelen hormonen een cruciale en vaak complexe rol. Als reflexzonetherapeut ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van deze reis, en onze bijscholing stelt jou in staat om dit met nog meer vertrouwen te doen. Met focus op fertiliteits- en zwangerschapsreflexologie, verkennen we het enorme belang van hormonen in het algemeen en die rondom fertiliteit en zwangerschap in het bijzonder. Deze bijscholing is jouw kans om inzicht te verwerven en praktische tools te leren om jouw cliënten effectief te begeleiden.

Wat staat je te wachten?
Duik diep in de essentie van hormonen en hun invloed op fertiliteit en zwangerschap. Lisette neemt je mee op een reis door het hormoonstelsel, waarbij de nadruk ligt op de relevante reflexologiepunten en -technieken. Theorie wordt gecombineerd met praktijk, zodat je niet alleen begrijpt hoe hormonen werken, maar ook hoe je deze kennis in je werk kunt integreren.

Praktische informatie:
- Datum: 27 september 2024
- Kosten: €150,-
- Kleine groepen: We houden de groepen bewust klein (max. 12 deelnemers per dag) om persoonlijke aandacht en interactie      te bevorderen.
- VNRT-accreditatie: Accreditatie is aangevraagd bij de VNRT, zodat je deze waardevolle dag kunt laten meetellen voor jouw    professionele ontwikkeling.
- Locatie: We ontvangen je graag bij het sfeervolle Stichting sociaal-cultureel Willibrordcentrum in Heeswijk, waar alle               faciliteiten aanwezig zijn voor een inspirerende dag.
Inschrijven kan nu gemakkelijk via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Let op: Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Door je in te schrijven, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken via e-mail (info@reflexologiepraktijklisette.nl) of telefonisch op 06-30894491.
Versterk jouw passie voor reflexologie tijdens deze bijscholing “Hormonen: de balans in je leven”. Doe mee aan deze bijscholing, omarm de kracht van hormonale balans en sluit je aan bij andere experts in het veld en geef jouw praktijk een extra boost.

Warme groet,

>
× WhatsApp mij