Bijscholing: Het bekken als basis

Ontdek het fundament van reflexologie op de cursusdag "Het bekken als basis"! Een unieke bijscholing voor fertiliteits- en zwangerschapsreflexologen.

Ben jij klaar om jouw kennis van reflexologie naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze unieke bijscholing speciaal voor jou! Tijdens deze cursusdag gaan we dieper in op een cruciaal gebied binnen de reflexologie: het bekken. Een gebied waarover we vaak nog veel kunnen leren.
Het bekken speelt een essentiële rol in de reflexologie, en we willen jou laten ervaren hoe het bekken nauw verbonden is met de voeten. We zullen ons ook richten op de spieren die door het bekken lopen, zoals de betekenisvolle Psoas minor/major, ook wel bekend als "de spier van de ziel". Begrijpen hoe dit alles samenwerkt, zal jouw therapeutische vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
Met de praktijkgerichte aanpak zul je het belang van het bekken in relatie tot het opbouwen van vertrouwen ervaren. Deze bijscholing levert een mooie bijdrage aan je vakkennis, met bijzondere aandacht voor de fertiliteits- en zwangerschapsreflexologie.
Deze cursusdag geef ik met liefde en passie. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze waardevolle kennis van Carla Huis in 't Veld heb mogen ontvangen en vervolgens met mijn eigen kennis heb verrijkt. Nu is het mijn missie om binnen de cursus Bewust Moederschap deze kennis met jou te delen, zodat we samen zoveel mogelijk ook onze cliënten bewust kunnen maken van het belang van een goede start voor onze toekomstige generaties. 

Door je in te schrijven, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf je nu in en laat je inspireren op deze cursusdag, waar passie en kennis samenkomen. Mis deze unieke kans niet om jouw reflexologiereis naar een hoger niveau te tillen!

Praktische informatie:
- Datum: 15-11-2024
- Kosten: €150,-
- Kleine groepen: We houden de groepen bewust klein (max. 12 deelnemers per dag) om persoonlijke aandacht en interactie     te bevorderen.

- VNRT-accreditatie: Accreditatie is verleend door de VNRT, zodat je deze waardevolle dag kunt laten meetellen voor jouw professionele ontwikkeling.
- Locatie: We ontvangen je graag bij het sfeervolle Stichting sociaal-cultureel Willibrordcentrum in Heeswijk, waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een inspirerende dag.
Inschrijven kan nu gemakkelijk via onderstaand formulier.
Let op, er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken via e-mail (info@reflexologiepraktijklisette.nl) of telefonisch op 06-30894491.
Versterk jouw passie voor fertiliteit- en zwangerschapsreflexologie tijdens deze bijscholing “Het bekken als basis”. Sluit je aan bij andere experts in het veld en geef jouw praktijk een extra boost! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven. Tot binnenkort!

Warme groet,


 Tiggelaven

>
× WhatsApp mij