Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Voorbereiding op de zwangerschap

Als je graag zwanger wilt worden, wil je graag dat je lichaam er klaar voor is en zo gezond mogelijk. Ons lichaam heeft een bijzonder zelf-regulerend mechanisme waarmee het zichzelf kan herstellen en kan ontdoen van stoffen die er niet thuis horen. Maar door de jaren heen komen er allerlei toxische stoffen in ons lichaam. Bijvoorbeeld door onze leefstijl, stress, ongezonde voeding en/of fastfood, alcohol etc. Maar ook medicijngebruik vervuilt ons lichaam: misschien heb je jarenlang de pil geslikt.

 

De organen die verantwoordelijk zijn voor het ontgiften ‘trekken’ het niet meer en de stoffen hopen zich op. Ziekte of ongemakken zijn het gevolg en zijn een signaal van het lichaam om ons te laten weten dat het zijn best doet van de gifstoffen af te komen, maar het lukt niet meer uit zichzelf: het zelfhelend vermogen wordt langzaamaan minder.

 

Voordat je zwanger wordt is het belangrijk je lichaam te reinigen en te ontdoen van de onnodige stoffen die het lichaam kunnen hinderen in zijn functioneren. Je wilt immers dat je kindje zich vanaf de eerste dag gezond ontwikkelt, in een gezond lijf met zo min mogelijk schadelijke invloeden. Daarnaast is de kans om zwanger te worden groter als jij en je partner zo gezond mogelijk zijn.
     
Reflexologiepraktijk Lisette biedt een 5 weken programma, voor jou én je partner. 5 weken waarin jullie je op een milde en ontspannen manier mentaal en fysiek voorbereiden op een zwangerschap.

 

Wat houdt dat in?

5 weken lang 1 keer in de week een reflexologiebehandeling, waarin elke week een ander vitaal orgaan centraal staat dat ontgift wordt. Voor een optimaal resultaat is er een programma voor thuis met voor elke week een huiswerk-massage (2 keer per dag max. 3 minuten) en voedingsadviezen.

 

Voor wie:
Voor wie zwanger wil worden, zowel de vrouw die het kindje gaat dragen als de aanstaande vader. Maar ook voor wie regelmatig zijn lichaam een gezonde boost wil geven is dit programma aan te bevelen: geen moeilijke diëten of tellen van calorieen, maar gewoon je lichaam op een gezonde manier verzorgen. 


 

Resultaat:
-    Je lichaam in balans en schoon
-    Hormoonhuishouding gebalanceerd
-    Verbeterde doorbloeding
-    Ontspanning


Wil je meer informatie, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op.

 

Wie weet tot snel in mijn praktijk.

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros