Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kinderwens

tweehandenopeenbuikWil jij graag zwanger worden?

Dan is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Het is van belang dat je stilstaat bij je leefstijl, met alle mogelijk ongezonde gewoonten, maar ook je voedingspatroon zal je onder de loep moeten nemen en eventueel aanpassen om je lichaam in goede conditie te brengen voor een zwangerschap.

 

Willen jullie je toekomstige kindje een optimale start geven? Kijk dan bij Voorbereiding op de zwangerschap voor meer info en hoe reflexologie jou en de aanstaande vader kan helpen en ondersteunen in deze fase.

 

Wat als zwanger worden niet vanzelf gaat?

Ook als zwanger worden niet vanzelf gaat, kun je bij Reflexologiepraktijk Lisette terecht voor ondersteunende reflexzonetherapie. Wat deze ondersteunende behandelingen inhouden en voor wie ze zijn, kun je vinden bij Uitblijven Zwangerschap.  

 

Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op voor meer informatie of een afspraak.

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros