De geboorte is een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling? Verbroken Verbindingen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en/of anderen. Met behulp van deze Verbroken Verbinding Massage kunnen deze patronen zichtbaar worden en geheeld worden. In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aanraken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen.
Met de Verbroken Verbinding Massage leer je de blokkades/geboortepatronen op te sporen en op te heffen.
Dit wordt gedaan door verschillende massagetechnieken toe te passen op reflexzones van de wervelkolom omdat deze indirect in verbinding staan met de pre en perinatale periode.
Hier liggen de eerste ervaringen (geboortepatronen) opgeslagen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam.
Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.
Zo herstel je de band tussen moeder en kind of de verbinding is beschadigd of verbroken.
Tijdens de Verbroken Verbinding Massage maken we gebruik van Mirre olie. Mirre olie heelt en verbindt. In de praktijk pas je deze massage toe op een moeder met haar pasgeboren kindje of bij de client die de verbinding met zichzelf wil helen. Ook kan je deze techniek goed toepassen op je eigen kind(eren). Een heerlijke manier om verbinding te maken.
Voor meer info en inschrijven zie: Wendy van der Pas | www.praktijksada.nl

 

>
× WhatsApp mij