Bijscholing - Het bekken als basis

Binnen de reflexologie is het bekken een gebied waarover we onze kennis kunnen verbeteren. Belangrijk daarbij is hoe we het bekken projecteren op de voeten.  Ook de spieren die door het bekken lopen spelen een belangrijke rol. Denk hierbij aan de Psoas minor/major, ook wel de spier van de ziel genoemd. De bijscholing is heel praktijkgericht. We gaan het belang ervaren van het bekken in relatie tot het opbouwen van vertrouwen. Een bijscholing die de basis van de reflexologie, in bijzonder van de fertiliteits- en zwangerschapsreflexologie, stevig neerzet!

Met liefde heeft Carla Huis in ’t Veld de basis van deze scholing aan mij overgedragen. Met mijn eigen kennis en kunde heb ik deze aangevuld tot de scholing die het nu is. Ik ben Carla enorm dankbaar voor het vertrouwen en de kans die ze mij gegeven heeft om deze kennis met jullie te delen met als doel zoveel mogelijk therapeuten bewust te maken om onze toekomstige generatie een goede start te geven. Super enthousiast  en met liefde en passie deel ik graag de kennis en praktijkervaringen met jou.

Schrijf je nu in

>
× WhatsApp mij