Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cursus Chinese anti-stress voetreflexmassage

Voetjes SmallVoetreflexmassage, ook wel reflexologie genoemd is een eeuwenoude vorm van drukpuntmassage om de gezondheid op natuurlijke wijze positief te beïnvloeden.
De Chinezen gebruikten ongeveer 3000 jaar v.Chr. voetreflexologie in combinatie met acupunctuur om zo op natuurlijke wijze de gezondheid te verbeteren. Het hele lichaam, alle organen, weefsels en spieren zijn gereflecteerd op de voeten: reflexzones. Meridianen zijn energiebanen die door het hele lichaam lopen en in verbinding staan met organen en weefsels. Het zijn de kanalen waarlangs Qi(= levensenergie) stroomt.

MassageBij een Chinese voetreflexmassage wordt de combinatie gemaakt van het stimuleren van de reflexzones op de voet én het masseren van de meridiaan banen op de voeten, onderbenen en knieën. Door stress, emoties of ervaringen kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan. Dit kan klachten veroorzaken van bijvoorbeeld vermoeidheid, pijn of slapeloosheid. Met een voetreflexmassage geef je een prikkel aan het lichaam waarna de energie weer vrij gaat stromen. Als de Qi optimaal door ons lichaam stroomt, zijn we gezond en in balans. Deze workshop is puur gericht op intense ontspanning.

 

16 SmallIn de huidige maatschappij ervaren de meeste mensen regelmatig stress. Onthaasten houdt dan ook niet in dat je alle spanning en drukte in je leven weg moet nemen. Het gaat erom dat je zorgt voor voldoende afwisseling tussen spanning en ontspanning; een balans tussen stress en rust.

Het masseren van bepaalde reflexzones onder voeten (en handen), de keuze voor bepaalde voedingsmiddelen  en verandering van leefstijl kan een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid.

 

 

* Leer in 2 dagdelen (door de week) of een hele dag (zaterdagen) deze bijzondere Chinese ontspannende voetreflexmassage

* Ontdek de historie van Voetreflexmassage

* Krijg tips en handvatten om reflexologie in te zetten in het dagelijks leven

* Geen massage ervaring vereist

 

Data:

De eerstvolgende cursus is een dagcursus en vindt plaats op zaterdag 8 september.

Er zijn nog 2 plekken. Heb je belangstelling, stuur me dan snel een mail.

 

Kun je niet op deze dagen/tijden? Neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor andere mogelijkheden.

 

Kosten:
€ 70,00 pp. ( bij aanmelding van 2 personen betalen jullie slechts €130,-) Bedragen ex. BTW


Inclusief Syllabus/Koffie/Thee

Groepsreservering is mogelijk (ook eventueel op andere data), neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de mogelijkheden.
 

Aanmelden?
Voel je welkom en neem contact op met
Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf
Lisette Tiggelaven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-30 89 44 91

 Lisette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, Reflexologiepraktijk Lisette 2016

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros