Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cursus babyreflexologie

CURSUS BABYREFLEXOLOGIE:

leer in 2 keer anderhalf uur reflexologie geven aan jouw eigen baby


De cursus babyreflexologie voor ouders/opa’s en oma’s is een bijzonder mooie manier om de band met je kindje te versterken. De massages die je leert zijn een handig hulpmiddel bij verschillende ongemakken en klachten van je kindje.

 

Babyreflexologie is een zachte vorm van behandelen die wordt uitgevoerd met de vingertoppen en (lichte) druk van de duim op de voetjes van de baby. De behandeling kan worden aangepast aan de behoeften van het eigen kind. Regelmatig toepassen van babyreflexologie bevordert de band met je baby, kalmeert het en geeft veiligheid en vertrouwen. Bovendien versterkt babyreflexologie het immuunsysteem.

 

Aanraking is belangrijk voor de groei van de baby. Door aanraking wordt de tastzin geprikkeld en daarmee groeit het sociaal vermogen. Maar ook de band met je baby wordt er door versterkt. Je baby gaat zich nog veiliger en geborgen voelen als jij hem of haar regelmatig masseert. En zeker als je dat doet bij ongemakken die bij het groter groeien van je baby horen. Immers: als hij zich niet lekker voelt en wordt gemasseerd en daardoor worden de ongemakken minder gaat het zich een volgende keer al verheugen op je aanraking. Behandelen via babyreflexologie wordt daarmee ook nog erg leuk J. Voor beide partijen.

 

babyWil jij ook op deze bijzondere manier de band met jouw baby versterken en hem helpen te groeien, zich veilig en geborgen te voelen en daarbij klachten en ongemakken verminderen? Schrijf je dan in voor een van de cursussen die gepland staan.

Wil je liever 1 op 1 leren hoe jij je baby kunt behandelen? Maak dan een afspraak voor een individuele workshop van 100 minuten en leer daarin 3 heerlijke massage met 3 verschillende thema’s aan je kindje te geven.

 

 Verschil babyreflexologie en babymassage

Bij babymassage moet meestal de kleding uit en daardoor de ruimte extra verwarmd. Je kunt het dan ook niet overal toepassen. Babyreflexologie kun je overal uitvoeren: schoentjes uit en je kunt aan de slag (zelfs over de sokjes heen). Ben je onderweg en krijgt jouw kindje krampjes: je kunt gelijk toepassen wat he hebt geleerd, je kunt zó bij de voetjes.

 

Voordelen voetreflexologie op een rijtje

Niet invasief, geen medicatie

Overal toe te passen

Versterkt de band met je baby

Kan helpen bij veel ongemakken. Denk aan harde ontlasting, obstipatie, reflux, (neus)verkoudheid, onrust, darmkrampjes, pijn bij het tandjes krijgen, oorpijn, slaapproblemen, huidproblemen en nog veel meer.

 

Opzet van de workshops:

BabievoetjesIn de geplande workshops leer je iets over de achtergrond van (baby)reflexologie, maar ga je vooral ook praktisch aan de slag met je eigen baby.

In 2 keer anderhalf uur leer je 3 massages te geven met elk een eigen thema:

  • Slapen en geruststelling
  • Spijsvertering
  • Welzijn en weerstand

 

Nadat iets verteld is over het onderwerp, wordt de massage voorgedaan op een babypop. Daarna ga je aan de slag met de technieken op jouw eigen baby.

Ervaring of apparatuur is niet nodig

 

Data:

Er zijn op dit moment geen workshops gepland. Heb je interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kun je niet op deze data maar wil je wel heel graag? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor andere mogelijkheden.

 

Kosten:
€ 122,50 (excl. BTW)  per persoon. Groepen van maximaal 6 baby's. 

Aanmelden?
Voel je welkom en neem contact op met
Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf
Lisette Tiggelaven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-30 89 44 91

 Lisette

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros