Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Koreaanse neuro-handreflex therapie

Handtherapie logoKoreaanse neuro-handreflex therapie: het hele lichaam in microformaat op de handen.

 

Neuro-handreflex therapie is een techniek die heel makkelijk toe te passen is bij vele klachten.

In de Koreaanse handacupunctuur gaat men er van uit dat het hele lichaam in microformaat te vinden is op de hand. Door middel van manuele stimulatie van zones en punten op de handen is het mogelijk om je hele lichaam en je energiesysteem te stimuleren.

 

Lone Sorensen heeft deze acupunctuurmethode bestudeerd en omgezet naar een totale 'lichaamsbehandeling' via reflextherapie op de handen. De handen zijn altijd 'bij de hand', dus deze therapie is in heel veel situaties eenvoudig toe te passen.

 

KoreaansHet is niet per se  noodzakelijk op een behandeltafel te gaan liggen. En ook als er niet behandeld kan worden met voet- en/of gezichtsreflex is het als volwaardige therapie in te zetten.

Bijvoorbeeld bij een gipsbeen, te heftige pijn in de voeten of in het gezicht, maar ook voor mensen die in een rolstoel zitten en ouderen die minder mobiel zijn en niet makkelijk in een behandelstoel of op een behandeltafel kunnen stappen.

 

De handtherapie is een volwaardige behandeling en kan op zichzelf als behandeling gegeven worden, maar is vooral een uitstekende tool om andere reflextherapie te ondersteunen en wordt op deze manier volop ingezet in mijn praktijk. En: door middel van 'huiswerk' kun je ook zelf tussen de behandelingen door aan de slag met je eigen gezondheid.

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros