Contactgegevens

Trombonestraat 20

3822 CH Amersfoort

06 - 30 89 44 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cursus Babymassage-plus bij Reflexologiepraktijk Lisette https://t.co/v3Dh9wwZwW
Woensdag 14 maart 13:08

JonCon18 Zwolle is erbij https://t.co/HD2nk5DLJl
Zondag 11 maart 10:26

'... Ik ben helemaal in de war. Ik voel me niet meer thuis in mijn eigen lichaam en er is van alles aan de hand: sl†https://t.co/xugQWC0cNN NN
Woensdag 7 maart 10:27

Volg mij ook op Twitter Volg mij op Twitter
@ReflexLisette

Nieuws

4 januari 2018: Nieuws uit de praktijk

 

 

Vanaf 1 januari gelden nieuwe prijzen, zie voor de huidige prijzen het tabblad kosten

 

Ooracupunctuur

Vanaf januari kun je bij Reflexologiepraktijk Lisette ook terecht voor ooracupunctuur. Ooracupunctuur ondersteunt de reflexologiebehandelingen.

Er kan gekozen worden voor behandeling met naaldjes die alleen tijdens het consult geplaatst zijn of voor verblijfsnaaldjes. Dat zijn naaldjes of zaadjes die een aantal dagen tot weken in het oor blijven zitten voor een langdurig effect.

Ooracupunctuur is effectief bij allerlei klachten, denk aan hormonale stoornissen en stressklachten maar vooral ook bij het verminderen van pijnklachten aan het skelet. Daarnaast is het bewezen effectief bij het stoppen met roken, afvallen/gewichtsbeheersing en hooikoorts.

Ook een behandeling met alléén ooracupunctuur is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor de kosten: zie tabblad kosten

 

variatie in voeding

 

Ook nieuw in de praktijk: Onderweg naar meer gezondheid en energie met goede voeding.

Met voeding kun je heel veel voor je lijf betekenen. Aanpassingen kunnen er o.a. voor zorgen dat je hormonen beter in balans komen, je suikerspiegel niet meer zo schommelt, je opgeblazen gevoel na het eten vermindert of zelfs verdwijnt. Eventueel met gerichte suppletie zul je al snel verbetering merken.

 

 1. Dit kan op 2 manieren:

Met losse consulten waarin ik samen met jou ga kijken hoe je meer energie  en een betere gezondheid kunt krijgen met eventuele aanpassingen van je voedings- en leefstijl.


Door het 12 weken programma te volgen: 12 weken waarin je leert wat goede en gezonde voeding is, wat dat voor effect heeft op je lichaam en hoe je dit in je dagelijks leven inpast zonder alleen maar daarmee bezig te zijn. Aan het eind heb je gegarandeerd minder klachten en meer energie. Het programma bestaat uit een intake/orienterend gesprek, 2 voortgangsgesprekken en een evaluatie/afrondend gesprek, mailbegeleiding en 4 reflexologiebehandelingen. Eventueel aangevuld met voedingssupplementen gebaseerd op jouw vraag.

 

Bij beide mogelijkheden geldt: Adviezen op maat speciaal voor jou en jouw vragen.

De insteek van dit programma is gebaseerd op mijn kennins van het lichaam, orthomoleculaire voeding en TCM voeding.

Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

 

 

 

Cursus Babymassage-plus

 

Voor wie?
Voor alle moeders van baby's tussen de 10 weken en 8 maanden.

Minimaal 3 en maximaal 6 baby's.

 

Inhoud van de cursus:

5 cursusochtenden (9.30 -11.30 uur) met daarin:

 • - Technieken van de Shantala massage (een ontspannende babymassage uit India)
 • - Per ochtend een thema en theorie welke voor de groep relevant zijn (denk aan: reflux, darmkrampjes,
 •   voorkeurshouding, overstrekking, huilen, voeden etc.)
 • - Technieken gericht op de thema's
 • - 'Bewegen is plezier voor 2' oefeningen ter afwisseling (met rijmpjes en muziek)
 • - Een kleine kennismaking met babyreflexologie bij ongemakken
 • - Een uitgebreide syllabus met daarin fot's en beschrijvingen van alle technieken en achtergrondinformatie
 •   omtrent babymassage
 • - Een flesje massageolie zodat je thuis meteen aan de slag kunt
 • - Een flesje essentiĂ«le olie om door de massageolie te mengen of op andere momenten te gebruiken
 • - Een (digitale) foto van de groep ter herinnering aan de cursus
 • - Mogelijkheid tot inschrijven voor gevorderden cursus en/of 'Bewegen is plezier voor 2' met korting

  - Minimaal 3 en maximaal 6 baby's

 •  
 • Wanneer?
  5 wekelijkse ochtenden zodra een groep gevormd kan worden. Schrijf je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in. Er is altijd een mogelijkheid om binnen 4 weken te starten.
 • Ben je enthousiast en duurt het te lang om een groep te vormen? Dan kan het ook individueel en kost het 3 ochtenden. Overleg is hierover altijd mogelijk.
 •  
 • Leuk om samen met je vriendinnen van de zwangerschapscursus te doen

 

Komen de ochtnden in oktober je niet uit of beval je pas later in het jaar? Geen nood. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor vervolgmogelijkheden.

Bij voldoende belangstelling bestaat de mogelijkheid om op andere data de cursus te plannen.

Heb je zelf een groepje van minimaal 2 of 3 mensen: dan kunnen we in overleg starten op een door jullie gewenst moment. Voor informatie, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je graag privé de cursus volgen, dat kan uiteraard ook. Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op over de mogelijkheden

 

Meedoen? Schrijf je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in.

 •  

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en ik ben geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren
in de Complementaire Zorg (RBCZ). Ook ben ik onderhevig aan de TCZ tuchtrecht en ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Voor klachtafhandeling en geschillen kunt u terecht bij Quasir. Voor verdere informatie kunt u op de onderstaande logo's klikken.

 

Global reflexology network FAGT RBCZ 2014    logo Quasir voor op website

  

 Veel verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Zie hiervoor vergoedingen zorgverzekeraars in 2018 of uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

   

© 2012 - design & realisatie Webbros